Middenin de natuur vind je ANWB Charme Camping ‘t Wouterhsok. Dit is absoluut een van de allermooiste campings van Nederland! Sinds kort hebben ze ook superstoere ingerichte tenten. Middenin de natuur, maar binnen een kwartier ben je al in het grootste dorp op Texel (Den Burg) of op het strand… Kijk zelf maar!

‘t Woutershok is echt van alle gemakken voorzien en heeft ook niet voor niks een 9,5 gekregen. Perfect schoon sanitair, mooi verzorgde veldjes en Ricardo (de eigenaar) vind het belangrijk dat gasten het echte buitengevoel ervaren. Je hebt er genoeg privacy omdat alle plekken lekker ruim zijn, maar je maakt er wel gemakkelijk contact omdat je de hele dag heerlijk buiten bent. De mensen op de camping hebben het over het woutershok-gevoel. Een camping waar je heerlijk kunt genieten van wat Texel allemaal te bieden heeft!

Ingerichte tenten
Sinds kort verhuren ze op de camping ook super stoere ingerichte tenten! Je hebt er alle voordelen van het kamperen: het buitengevoel, het wapperende tentdoek, de camping natuurlijk, maar je bent er wel van alle gemakken voorzien: een koelkast, keukentje, badkamer en een lekker bed. Je hoeft dus zelf niets mee te nemen! Hoe ideaal is dat…!


Lees en bekijk meer van Jorinde