YES! Ik mocht toerist spelen op eigen eiland en slapen in een villa bij NaarTexel, een onderdeel van Van der Linde Texel. Ik heb nog nooit in zo’n luxe villa overnacht en dus vertrok ik met een setje schone kleding en een goed humeur richting het noorden van het eiland. De spiksplinternieuwe villa is gelegen vlakbij de prachtige slufter, in een heerlijk rustige omgeving. De tienpersoonsvilla heeft naast vijf slaapkamers én vier badkamers ook nog eens een uitgebreide privé wellness!

Eenmaal in de villa aangekomen ben ik van alle gemakken voorzien. Er staat zelf een leuke attentie voor ons klaar in de grote woonkeuken met kookeiland en de sfeer is hier heel erg prettig. Omdat ik niet echt een einzelgänger ben heb ik mijn vriendje ook uitgenodigd voor deze minivakantie. Want ja, zo voelt het echt! Bovendien is de villa veel te groot voor mij alleen…

We kijken een leuke film en genieten van de wellnessvoorzieningen (whirlpool, sauna en stoomdouche) tot onze handen er rimpelig van worden. Na deze privé-wellness voelen we ons als herboren! Ondanks dat we de hele dag hebben gewerkt, voelt dat helemaal niet zo. De sfeer is heerlijk ontspannen en wat komen wij tot rust in deze omgeving! En dan hebben we ook nog heerlijk opgemaakte bedden zó zacht is dat je er helemaal in wegdroomt. Aan deze luxe zou toch iedereen wel kunnen wennen…

Naast luxe villa’s heeft NaarTexel nog veel meer te bieden op slaapgebied. Ze verhuren in het noorden van het eiland wel 38 bungalows, studio’s en appartementen. Liever een gezellig plekje op een camping? Ook dat kan. Want NaarTexel heeft voor iedereen de geschikte accommodatie, of je nu een weekendje, een (mid)week of een hele (zomer)vakantie lang wilt genieten van het mooie eiland. O ja, ik vergeet bijna nog een belangrijk voordeel: NaarTexel biedt ook een stukje mobiliteit want het is onderdeel van Van der Linde fietsverhuur. Daardoor kun je bij je verblijf direct – met korting! – een fiets huren. Zo kun je heerlijk op eigen houtje het eiland verkennen.

Na een heerlijke nacht moeten we de mooie villa helaas weer verlaten. Ik zou er nog dagen kunnen blijven…  Net zo enthousiast geworden als ik? Kom dan ook Naar Texel!

Je verblijf begint op www.NaarTexel.nl

Vestigingsadres: Kikkerstraat 3
1795 AA De Cocksdorp

0222 316 432


Lees en bekijk meer van Jorinde