TexelNU / Zilte Zaken besteedt bij het verzamelen van informatie veel aandacht aan de juistheid en volledigheid ervan. En soms komt de informatie van derden. De inhoud van deze website wordt zo zorgvuldig mogelijk gecontroleerd en regelmatig geactualiseerd. Toch kan het gebeuren dat sommige informatie verouderd is of niet correct is, of dat informatie ontbreekt.

Zilte Zaken is niet aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik van deze website. Ook kunnen geen rechten van welke aard dan ook worden ontleend aan de inhoud van deze website. De teksten en grafische voorstellingen op deze website mogen niet openbaar worden gemaakt of verveelvoudigd zonder schriftelijke toestemming van Zilte Zaken. Wanneer is de boeking definitief/geen herroepingrecht (afkoelingsperiode)
Een overeenkomst met een logiesverstrekker door een boeking via deze website komt online tot stand wanneer de hoofdboeker op zijn of haar scherm een melding krijgt dat de boeking definitief tot stand is gekomen. Dit gebeurt nadat hij of zij akkoord is gegaan met de voorwaarden en zijn of haar boekingsgegevens definitief heeft gemaakt. Boekingen komen rechtstreeks tot stand met een logiesverstrekker of via een doorlink naar een boekingssite van derden. Zilte Zaken is niet aansprakelijk voor het gebruik en de gevolgen van deze websites. Ook kunnen geen rechten van welke aard dan ook worden ontleend aan de inhoud van deze websites. De logiesverstrekker verstuurt direct na de boeking per e-mail een bevestiging naar de hoofdboeker. De bevestiging wordt geacht de hoofdboeker te hebben bereikt wanneer deze er kennis van heeft kunnen nemen, dan wel wanneer hij of zij redelijkerwijze geacht kan worden er kennis van te hebben kunnen nemen. Wij willen u erop wijzen dat boekingen die u via het internet maakt definitief zijn. De zogenoemde 'afkoelingsperiode', die in de wet 'kopen op afstand' wordt genoemd, is niet van toepassing op vakantiereizen die u via onze site boekt.

Enquetes & Prijsvragen

Soms vragen wij gebruikers om informatie door middel van een enquete of een prijsvraag. De deelname aan deze enquetes en prijsvragen is geheel vrijwillig en u kunt dus kiezen of u ons deze informatie wel of niet wilt geven. De gevraagde informatie omvat meestal contactinformatie (zoals naam en mailadres) en demografische informatie (zoals de postcode). Contactinformatie wordt gebruikt om de winnaars op de hoogte te brengen en prijzen toe te kennen. Enquëte-informatie wordt gebruikt voor het observeren of verbeteren van het gebruik van de tevredenheid over onze website. Hoewel wij een dienstverlenend bedrijf kunnen aantrekken om deze enquetes of prijsvragen uit te voeren, mogen zij, zoals wij aangeven in de sectie over "Delen van informatie" zelf geen gebruik maken van uw persoonlijke informatie voor een ander doel.

Delen van informatie

Ofschoon wij alles in het werk stellen de privacy van onze gebruikers te beschermen, kunnen wij door de wetgever gedwongen worden informatie te onthullen die u ons heeft gegeven bij het aanschaffen van onze reisproducten of diensten. Wij kunnen ook informatie verstrekken over personen die onze belangen schaden (bijvoorbeeld door frauduleus gedrag van de klant) of die met hun activiteiten schade kunnen toebrengen aan anderen. In aanvulling daarop, kan het voor ons nodig zijn klanteninformatie te verschaffen aan derden, zoals creditcard maatschappijen, met het doel geschillen op te lossen die voortkomen uit de normale gang van zakendoen.


Artikelen TexelNU krant uitgelicht

Wat is er te doen en wat wil je zeker niet missen als je op Texel bent? Je leest het in de TexelNU Krant. We hebben een aantal leuke artikelen uit de laatste editie voor je uitgelicht. Lees ze allemaal!

Bekijk

Broadway Den Hoorn 2024

Met Pinksteren is theater De Toegift in Den Hoorn drie dagen lang het stralende middelpunt van een...

Bekijk

De geschiedenis van de Noordzee bij Ecomare

Tussen ons land en Engeland bevindt zich zee, dat vinden wij vanzelfsprekend. Maar dat is niet...

Bekijk

Proef en ervaar Brouwerij Stokerij Texel

In het dorp Oosterend op Texel bevindt zich een parel voor de liefhebbers van speciaal bieren en...