In Ecomare raak je nooit uitgekeken! Je komt er vele dieren tegen en je leert er ook veel over de natuur op en rondom Texel. En ik heb ook nog een tip voor je! Vooraf online kaartjes kopen levert je korting op ;)

Als je de video hebt gekeken snap je helemaal wat ik bedoel: er is zoveel te zien. Ieder bezoek aan ecomare is anders door de dieren die er worden opgevangen. De ene keer zie je babyhaaitjes, de andere keer een huiler, of staan ze er weer met de strandvondstenkar.. Er is zoveel te ontdekken en te beleven!

Mijn lievelingsdieren zijn de bruinvissen: ze zijn zo vrolijk en speels. Het zijn net dolfijntjes! Het is mooi om te zien dat de dieren op deze plek zo goed worden verzorgd! Als ik met wat kindjes spreek in het zeeaquarium vind ik het leuk om te horen dat ze zeggen ook echt iets te leren bij ecomare: ‘Ik heb geleerd dat mensen niet zoveel afval en plastic in de zee moeten gooien, want dat is zielig voor de dieren.’ En daar heeft deze knul helemaal gelijk in. Een leuke en leerzame dag dus!


Lees en bekijk meer van Jorinde