De Waddenzee wordt wel omschreven als de laatste wildernis van Nederland. Een dynamisch leefgebied dat onder invloed van eb en vloed bijna per minuut verandert.

Met een enorme rijkdom aan plant- en diersoorten. Elke dag brengt hier nieuwe verrassingen. En steeds weer worden alle bewoners uitgedaagd het beste uit zichzelf te halen. De Texelse SVH Meesterkok Jef Schuur van Restaurant Bij Jef (1 Michelinster), voelt zich nauw verbonden met het wad.

TexelNU
kranten online

Najaar 2020

Najaar 2020

Zomer 2020

Zomer 2020

Winter 2019

Winter 2019

Winter 2018

Winter 2018

Zomer 2018

Zomer 2018

Voorjaar 2018

Voorjaar 2018

Winter 2017

Winter 2017

Zomer 2017

Zomer 2017

Voorjaar 2017

Voorjaar 2017

Winter 2016

Winter 2016

Zomer 2016

Zomer 2016

Voorjaar 2016

Voorjaar 2016

Winter 2015

Winter 2015

Zomer 2015

Zomer 2015

Voorjaar 2015

Voorjaar 2015

Winter 2014

Winter 2014