TexelNU magazine uitgelicht

Ze hebben dezelfde ideeën over eten en drinken. Fabrizio en Evert, de uitbaters van één van de nieuwe panden op de Groeneplaats. Vanwege de liefde voor ambachtelijke processen kennen ze elkaar (en een beetje van het kitesurfen). Met De Texelse Branding zijn zij een aanwinst voor Den Burg.

In de rubriek 'Achter het nieuws' belicht TXNU inwoners die betrokken waren bij Texels nieuws dat landelijk of internationaal de media haalde. Deze keer Sidny van Zon. Hij was een van de reddingswerkers bij de Dakotaramp in de Waddenzee in 1996. Een vergeten ramp.

Jawel, whisky van Nederlandse bodem is zeker de moeite waard om te proberen volgens whiskykenners. En ook zeker die van distilleerderij De Lepelaar op Landgoed De Bonte Belevenis. ‘Veel mensen hebben geen idee hoeveel moois er hier gemaakt wordt,’ vindt Dennis Mulder, voorzitter van het panel van whiskykenners van het Algemeen Dagblad.

TexelNU
kranten online

Najaar 2020

Najaar 2020

Zomer 2020

Zomer 2020

Winter 2019

Winter 2019

Winter 2018

Winter 2018

Zomer 2018

Zomer 2018

Voorjaar 2018

Voorjaar 2018

Winter 2017

Winter 2017

Zomer 2017

Zomer 2017

Voorjaar 2017

Voorjaar 2017

Winter 2016

Winter 2016

Zomer 2016

Zomer 2016

Voorjaar 2016

Voorjaar 2016

Winter 2015

Winter 2015

Zomer 2015

Zomer 2015

Voorjaar 2015

Voorjaar 2015

Winter 2014

Winter 2014